19-22 березня відбудеться щорічна міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo 2019

Організатори запрошують усіх бажаючих долучитися до заходу

З 19 по 22 березня у Міжнародному Виставковому Центрі відбудеться головна подія для усієї будівельної спільноти – міжнародна виставка InterBuildExpo 2019.

Виставка щорічно збирає на своєму майданчику основних гравців ринку будівельних матеріалів та технологій.

За словами организатора, InterBuildExpo – найважливіша професійна подія в галузі будівництва та архітектури, облаштування житла, проектування та ремонту. InterBuildExpo – це головний майданчик для обговорення найбільш гострих питань ведення будівельного бізнесу в Україні. На виставці задаються тенденції галузі і вектори розвитку на цілий рік.

Факти про InterBuildExpo 2019:

  • експозиційна площа 26 000 кв.м;
  • 3 павільйони та відкритий майданчик;
  • 600 компаній-учасниць;
  • 13 країн: Білорусь, Італія, Казахстан, Китай Латвія, Нідерланди, Польща, Румунія, Туреччина, Фінляндія, Чехія, Угорщина, Україна;
  • 5 інтерактивних майданчиків;
  • більше 40 ділових заходів для фахівців : майстер-класи, презентації, семінари, лекції та конференції від провідних експертів з України та зарубіжних країн.

Одна з лекцій на InterBuildExpo

Традиційно потужною та надсучасною є програма ділових заходів виставки InterBuildExpo

Спеціальні майданчики на InterBuildExpo 2019:

19-22 березня, пав. №3, локація «Міжнародна лабораторія архітектури» – професійний комунікаційний майданчик для архітекторів та дизайнерів, де всі дні виставки проходитимуть презентації, майстер-класи, лекції найвідоміших архітекторів та дизайнерів України і світу. Серед спікерів:

  • Кейс Донкерс (Cees Donkers), провідний архітектор-урбаніст м. Ейндховен (Нідерланди);
  • Олена Фатєєва, засновник та керівник творчої майстерні Fateeva Design;
  • Наталія Олексієнко, керівник майстерні «Еволюційна Архітектура»;
  • Віргініюс Юозайтіс, архітектор (Литва);
  • Марко Полетті, архітектор (Італія);
  • Анна Ескіердо, архітектор, директор проектної компанії АІММ;
  • Сергій Казарянц, директор і головний архітектор Архітектурно-проектної компанії «Раден»;
  • Алена Булатая, Interior Design Bureau by Alena Bulataya (Беларусь);
  • Ігор Мартін та Ольга Новікова, Martin’s;
  • Андрій Гутовський, архітектор, дизайнер та багато інших.

Партнер: журнал “Дом и Интерьер”.

19-22 березня, локація Фестивалю будівельного сервісу – це 4 майданчики у 2-му та 3-му павільйонах , де пройдуть майстер-класи з якісного монтажу та використання будівельних матеріалів і конструкцій. Окрім того, відбудуться презентації, лекції, семінари і демонстрації за тематиками:

  • покрівля;
  • вікна та світлопрозорі конструкції;
  • двері;
  • фарби, штукатурки, фасади;
  • aсtive house.

За кожною з тематик розроблено програму, яка одночасно проходитиме на спеціальних майданчиках усі дні виставки. Детальна програма заходу на сайті виставки www.buildexpo.kiev.ua.

Одна з інсталяцій учасників виставки

Також радимо відвідати такі професійні заходи, як:

– Круглий стіл: «Перспективи впровадження будівельного інформаційного моделювання в Україні».

Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» і Будівельна палата України. Дата і місце проведення: 19 березня, пав. №1, конф.-зал №1.

– Case study: «Забудовник VS Держава»: хто на кого працює?» Новий формат! Що стає на заваді розвитку будівельної галузі та чому інвестори змушені відмовлятись від цікавих та складних проектів? Чому процес отримання дозвільних документів досі захаращений та забюрократизований? Чи можна «подружити» між собою низку реєстрів та як цифрувати процеси?

Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», ВRDO. Дата і місце проведення: 20 березня, пав. №1, конф.-зал №1.

– Конференція: «Сучасне скло та склопакети у будівництві».

Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Асоціація учасників ринку вікон та фасадів. Дата і місце проведення: 20 березня, пав. №2, конф.-зал №9.

– Форум Асоціації Міст України Зі Сталого Розвитку Територіальних Громад.

Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Комітет Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і ЖКГ, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Будівельна палата України, Асоціація міст України. Дата і місце проведення: 21 березня. пав. №1, конф.-зал №1.

– Семінар: «Теплий та безпечний будинок з «Алюпроф». Використання архітектурних алюмінієвих систем «Алюпроф» для комплектації сучасних будинків, у т.ч. системи «пасивний будинок», протизламні системи класу RC3, протипожежні системи.

Організатори: ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», компанія «Алюпроф».

Дата і місце проведення: 21 березня, пав. №2, конф.-зал №7.

Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»

Партнер виставки: Будівельна палата України

Генеральний партнер: KATEPAL

Технічний партнер: ALUPROF

За підтримки: Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, Союзу архітекторів України.

Режим роботи виставок:

19 – 21 березня з 10:00 до 18:00

22 березня з 10:00 до 17:00

Офіційне відкриття:

19 березня об 11:00, пав.1, Міжнародний Виставковий Центр

Більш детальну інформацію про InterBuildExpo та її програму заходів можна знайти на офіційному сайті: www.buildexpo.kiev.ua, а також на сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/InterBuildExpo/.

При замовленні запрошення на сайті www.invitation.kiev.ua – вхід безкоштовний!

Источник: domik.ua

Госстат: индекс цен на строительно-монтажные работы по итогам 2018 года

 

За 12 месяцев 2018-го украинские строительные компании нарастили затраты на жилищное строительство на 22,6% по сравнению с 2017 годом.

Как стало известно порталу Domik.ua, индекс цен на строительно-монтажные работы в 2018 году вырос на 23% по сравнению с предыдущим годом. Об этом 4 февраля 2019 года сообщила Государственная служба статистики на своем официальном сайте.

Так, индекс цен на строительно-монтажные работы увеличивался на протяжении всего 2018 года. Наибольший рост зафиксирован в феврале: на 25,4% в сравнении с аналогичным месяцем 2017 года. При этом по результатам года индекс цены на строительно-монтажные работы жилых и нежилых зданий вырос одинаково и составил 22,6%.

Скриншоты с сайта Госстата об индексе цен на строительно-монтажные работы к соответствующему периоду прошлого года и к соответствующему месяцу прошлого года

Примечание: чтобы увеличить картинку, нажмите на нее левой кнопкой мыши

Напомним: индекс цен на строительно-монтажные работы — это то, как меняется стоимость фиксированного набора материальных ресурсов и услуг в данный период времени по сравнению с предыдущим. Вычисляется индекс следующим образом: выборочный перечень предприятий, которые выполняют строительные работы, предоставляют свои сметы. На их основании специалисты Госстата рассчитывают опосредованную стоимость строительно-монтажных работ по видам сооружений и затем сравнивают с предыдущим месяцем, кварталом или годом, вычисляя индекс.

Участники строительного рынка используют индекс цен на строительные работ для того, чтобы спрогнозировать стоимость строительства на этапе проектирования. Рост\снижение индекса косвенно свидетельствуют об увеличении/уменьшении объемов строительных работ.

Узнать о других новостях рынка недвижимости и пообщаться с инвесторами можно на форуме рынок новостроек.

UA?